نظرات حسین وجدانی «مشاور»

Retrato de حسین وجدانی «مشاور» حسین وجدانی «مشاور» 22 Dez, 2019 هدف . از دور که نمیتونه سکس کنه

با سلام

احسن جناب مصطفوی جوابشون کامل بود

Retrato de حسین وجدانی «مشاور» حسین وجدانی «مشاور» 05 Jul, 2017 چطور به خواهرم کمک کنم

پاسخ: معمولا مشکلات خانواده ها حلقوی هستند، به عبارت ساده تر عامل بداخلاقی آقا، خانم و عامل بد اخلاقی خانم آقا هست؛ لذا اکثر مباحث خانوادگی با مراجعه به مشاور حل می گردد. پس دعوت به طلاق مناسب نیست تعمیر زندگی راحت تر از ساختن زندگی جدید است. نکته بعدی اینکه ظاهرا خواهرتان هنوز صاحب فرزند نیستند، پیشنهاد می شود تا زمان حل مسئله از بچه دار شدن خودداری نمایند.
و نکته آخر اینکه بالاخره در غالب روابط بین همسران، مسائل و بحث هایی وجود دارد که لازم است زوجین و خصوصا خانم صبر و تحمل داشته باشند تا علاوه بر حفظ زندگی از اجر اخروی هم بهره مند گردد. رسول گرامی اسلام(صلى‏ الله ‏علیه و ‏آله و سلّم) می فرمایند: «هـر زنى که در بـرابر بـد اخلاقى شـوهـرش صبر و شكیبایى ورزد، خداوند همانند (ثواب) آسیه (همسر فرعون) به او عطا كند» (بحار الأنوارج 103ص247)

پی نوشت
بحار الانوار، علامه مجلسی، دار إحیاء التراث العربی،1403، بیروت، لبنان، چاپ سوم.

http://www.btid.org/fa/news/110366

Retrato de حسین وجدانی «مشاور» حسین وجدانی «مشاور» 04 Jul, 2017 شیفتش شدم ولی پدرش اجازه نمیده

پاسخ:  ازدواج یکی شدن دو روح متفاوت است که اگر روح و جان دو فرد، تفاوت اساسی داشته باشند، زندگی مشقت باری خواهند داشتلذا برای ازدواج تحقیق و بررسی کافی لازم است و صرفا با دو کامنت زیبا نمی توان دلبسته کسی شد چه بسا آن مطالب هم کپی باشند!

توجه داشته باشید از طریق صفحات دیجیتالی شناخت حاصل نمی شود و لازمه ازدواج مناسب، علاوه بر شناخت دختر و پسر از همدیگر، شناخت کافی از خانواده ها است. چه بسا دختر خانم خوب باشد اما خانواده مناسبی نداشته باشد. در روایتی پیامبر اکرم(ص) فرمودند: «از گیاه روییده در مزبله اجتناب کنید. سوال شد ای رسول خدا، مقصود از چنین گیاهی چیست؟ فرمودند: زن زیبا که در خانواده ای نا صالح رشد کرده است» (وسائل الشیعه،ج 14، ص 29) لذا به نظر می رسد قبل از اینکه در فکر رضایت پدر وی باشید، به مسائل گفته شده توجه کنید، اگر این مسائل حل شوند می توانید برای رضایت پدر ایشان از طریق بزرگترها اقدام نمایید.

پی نوشت
1- شیخ حرّ عاملى، وسائل الشیعه، قم، مؤسسه آل البیت، 1416

http://www.btid.org/fa/category/112

Retrato de حسین وجدانی «مشاور» حسین وجدانی «مشاور» 29 Jun, 2017 رد خواستگار بخاطر پسر خاله!

از منظر اسلام ارتباط با نامحرم مردود است، علاوه بر این، ارتباط با نامحرم  مى‏ تواند تبدیل به دامى براى خود شما گردد و ما حق نداریم خودمان را با دست خودمان، به هلاكت اندازیم. خداوند متعال می‌فرمایند: «لا تُلْقُوا بِأَیْدِیكُمْ إِلَى التَّهْلُكَةِ» (بقره/195)
خانواده شما طبیعتا خیر و صلاح شما را می خواهند چرا که معلوم نیست نهایتا شرایط ازدواج پسر خاله تان فراهم شود یا خیر؟ لذا اگر خواستگارهای خوب را رد کنید معلوم نیست با بالا رفتن سن تان باز هم خواستگار مناسب داشته باشید و چه بسا به این روزها غبطه بخورید که کاش یکی از همین خواستگارها را داشتید. پس نباید بی دلیل افراد شایسته را رد کنید. رسول مکرم اسلام می فرمایند: «وقتی کسی که خلق و دین وی مایه رضایت است به خواستگاری می آید، به او زن دهید و اگر چنین نکنید فتنه و فساد در زمین فراوان خواهد شد» (نهج الفصاحه ح 1507)
توصیه ما این است اگر فعلا یا در آینده نزدیک، پسر خاله تان نمی تواند خواستگاری رسمی بکند و عقد کنید، وی را فراموش کنید و البته قبل از فراموشی ازدواج نکنید بلکه عاقلانه و منطقی وی را کنار بگذارید و در فضای فکری مناسب برای آینده خود تصمیم بگیرید.

پی‌نوشت
پاینده ابوالقاسم، نهج الفصاحه،تهران. 1326. سازمان انتشارات جاویدان

این مطلب را در سایت مشاهده بفرمائید: http://www.btid.org/fa/news/110291

Retrato de حسین وجدانی «مشاور» حسین وجدانی «مشاور» 29 Jun, 2017 راست میگه که ماشین داره؟!

 با سلام؛ یکی از منابع اطلاعاتی مهم برای شناخت خواستگار، صحبت های خود خواستگار، در جلسات خواستگاری می باشد؛ اما این صحبت ها، برای اثبات، نیاز به تحقیق دارند. اعتماد می تواند کارکردی و غیر کارکردی باشد.
«اعتماد کارکردی، سازنده است که تنها سطح متوسطی از اعتماد را به ارمغان می آورد. در این نوع اعتماد شکاکی و انتقاد گری به منظور اصلاح و سازندگی به همراه استدلال است. اما اعتماد غیر کارکردی اعتماد احساسی و کورکورانه، همراه با شکاکی افراطی، نا آگاهانه و تخیلی است»(فصلنامه مدیریت اسلامی/90)
لازمه اعتماد کارکردی تحقیق است.

پی‌نوشت
دو فصلنامه علمی پژوهشی مدیریت اسلامی، سال19، شماره 2، پاییز و زمستان 1390

این مطلب را در سایت مشاهده بفرمائید: http://www.btid.org/fa/news/110290

Páginas

آمار مطالب

مطالب ارسالی: 207