خیلی زود تسلیم میشم!

11:12 - 1395/08/04

سلام  روز بخیر .... من مشکلی که دارم اینه که خیلی زود تسلیم میشم چیزایی که به سختی بدست اوردم رو راحت از دست میدم
صبرم در برابر ناملایمات کمه و تا حدی کمالگرا هم هستم.... مسئله ای که من دارم بر میگرده به اینکه قدر زحمتایی که کشیدم رو نمیدونم…
بعضی وقتا خیلی تلاش میکنم تا کاری رو انجام بدم و وقتی انجامش هم میدم اون احساس رضایت رو ندارم و زود تسلیم میشم و حاصل زحمتامو از دست میدم و فقط به گفتن این جمله بسنده میکنم که این کارو دوست ندارم یا اون کاری نیست که دلم بخواد ادامش بدم…
قبلا حق التدریس بودم برای رسیدن به موقعیت شغلی بهتر کارم رو تغییر دادم و شدم مسول یه واحدی تو یه موسسه… به مدت ۱ سالو نیم اونجا مشغول بودم خیلی براش زحمت کشیده بودم در واقع اون بخش رو خودم راه اندازی کرده بودم ولی در نهایت فشار کاری و روانی زیاد باعث شد که استعفا بدم …
بعد از اون به واسطه تجربه کار قبلیم یه فرصت شغلیه دیگه بهم پیشنهاد شد، از رو ناچاری و اینکه فعلا وضع همینه قبولش کردم ۴ ماه بطور مداوم و هر روز کلاسای اموزشیش رو شرکت کردم ولی به محض دعوتم برای شروع کار انصراف دادم…
چون کارش خیلی پایینتر از سطح کار قبلیم بود و شب کاری داشت … احساس کردم این موقعیت مناسبم نیست …الان ۲ ماه از اون داستان میگذره و احساس میکنم دارم فرصتامو از دست میدم… الان تو خونم زبان میخونم…مطالعه میکنم ...برنامه برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری دارم… ولی احساس میکنم توقعات من باواقعیت زندگی مطابق نیست…
چند وقتیه فکر میکنم شاید بهتر باشه با کارفرمام تماسی بگیرم و بگم که یه فرصت دیگه بهم بده و برگردم سر همین کار ...
چون زمان که میگذره و ممکنه پشیمون بشم…. نمیدونم چیکار کنم؟ احساس میکنم هنوز نمیتونم برای زندگیم تصمیم بگیرم ...اون حس استقلال رو ندارم چون به هر حال هر کاری رو بخوای انجام بدی ، هر کلاسی رو بخوای ثبت نام کنی، هر خرید کوچیکی لازمش اینه که پول داشته باشی ...دلم نمیخواد تو سن 31 سالگی از پدرو مادرم درخواست کنم هر چند که دریغ نمیکنن.... کم کم دارم پشیمون میشم که چقد سریع نه میگم به همه چی... تبعاتشو در نظر نمیگیرم ....هنوزم احساس میکنم خودم رو کامل نمیشناسم ...اینکه دنبال چی هستم و چی میخوام ... واسه همین هر فرصت شغلی که به پستم میخوره قبول میکنم ولی در نهایتش نارضایتی از اون کار باعث میشه ادامش ندم...ممکنه راهنماییم کنین…ممنون

http://btid.org/node/100103

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز:
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
16 + 3 =
*****
تصویر elham63
نویسنده elham63 در

سلام بر شما ....

بنظرم شما ارامش درونی ندارید و از اینجا به اونجا میخواین خودتون رو نگه دارین ....این تجربه بندست بهتره اول خودتون و خصوصیاتتون رو بشناسین با خودتون صحبت کنین و به نیازهای درونیتون هر روز توجه کنین ...هدفهاتون رو حتی از کوچکترین چیز بنویسین و عمیلیش کنین حتما ورزش کنین ...هر از گاهی هدفهاتون رو تغییر بدین و در جهتش قدم بردارین ...در محل کار هر روز کار متفاوتی انجام بدین و اخر روز خودتون رو تشویق کنین ....کاری رو هم که دوست دارین انجام بدین حتی سختی داشته باشه به جون بخرین ....زندگی یعنی همین بازی ...

تصویر mohammad_69

با چه انگیزه ای کارتون رو ول کردین و میخواین دکتری بخونین؟ نمیدونم چه رشته ای هستین ولی الان دکتری رو تو مطرح ترین دانشگاه ایران در رشته و گرایش خودتون بخونید هم امید زیادی به هیئت علمی شدن نیست.

تصویر 48
نویسنده 48 در

شما نیازمند تایید از طرف دیگران هستید ......... ایده ال گرایی جالب نیست........ هر کی و هر چی باشید عده ای شما رو تایید و عده ای رد می کنن..... نگران دیگران نباش زندیگیتون رو بکنید......... نمیشه توقع داشت بتونیم همه جوره خودمون رو با جامعه و محیط اطراف وفق بدیم.......

تصویر meysam
نویسنده meysam در

باسمه تعالی
با عرض سلام و خسته نباشید
شما قبل از هر چیزی باید بسیار دقیق و حساب شده نسبت به کاری که می خواهید انجام دهید، تحقیق و حتی با دیگران مشورت نمایید و وقتی مزایای آن کار براتان محرز شد، حال اقدام کنید. روشن شدن مزایای یک کار بعد از تحقیقات و مشورت با دیگران، به شما این امکان را می دهد که در مواقع دو دلی و شک که آیا آن را کنار بگذارم یا خیر، از حیرت در بیایید و از ادامه فعالیت منصرف نشوید و به کار خودتان ادامه دهید.
از این شاخه به آن شاخه پریدن و بدون تحقیق و بررسی کامل کاری را انجام دادن،  ثمره ای جز اتلاف وقت و از دست دادن فرصت ها ندارد که امیر المومنین (صلوات الله علیه) در این زمینه می فرمایند: «إِضَاعَةُ الْفُرْصَةِ غُصَّة [1] : ضايع كردن فرصت ها نتيجه ای جز غصه ندارد».
بنابراین قبل از هر چیزی اول تحقیقات خودتان را نسبت به کار مورد نظرتان تکمیل کنید و اگر نیاز به مشورت بود حتما مشورت کنید و اگر به نتیجه مطلوب رسیدید، با عزم و اراده جدی مشغول شوید.
موفق باشید.
...............................................
پی نوشت:
[1].  شريف الرضى، محمد بن حسين‏، نهج البلاغة (للصبحي صالح)، ص 489، ناشر: هجرت، ‏مكان چاپ: قم‏، 1414ق.