کاسبی برای آموزش علم جفر

08:45 - 1400/07/27

سلام علیکم
در مورد یادگیری علم جفر لطفا توضیح بفرمایید؛
و اینکه الان افرادی ادعای آموزش این علم را در فضای مجازی دارند؛ در حالی که اگر انقد ساده بود خب همه میتوانستند مثل مرحوم شیخ بهایی از زمان و مکان حضور امام زمان(ع) مطلع شوند!

-----------------------
کاربران محترم مي‌توانيد در همين بحث و يا مباحث ديگر انجمن نيز شرکت داشته باشيد: https://btid.org/fa/forums
همچنين مي‌توانيد سوالات جديد خود را از طريق اين آدرس ارسال کنيد: https://btid.org/fa/node/add/forum  
تمامي کاربران مي‌توانند با عضويت در سايت نظرات و سوالاتي که ارسال ميکنند را به عنوان يک رزومه فعاليتي براي خود محفوظ نگه‌دارند و به آن استناد کنند و همچنين در مرور زمان نظراتشان جهت نمايش، ديگر منتظر تاييد مسئولين انجمن نيز نباشد؛ براي عضويت در سايت به آدرس مقابل مراجعه فرمائيد: https://btid.org/fa/user/register

http://btid.org/node/186802

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز:
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
2 + 7 =
*****
تصویر سید صادق میرمحمدی

با سلام و احترام حضور شما سرور گرامی!
برای قسمت اول سوالتان که درباره علم جفر و یادگیری آن است می توانید به این لینک در سایت ما مراجعه فرمایید:
https://btid.org/fa/news/43659
|اما قسمت دوم سوال حق با شماست اگر میشد علم جفر را که به آن علم حروف هم گفته می شود به همین راحتی آن هم از طریق فضای مجازی آموخت الان همه عالم به علم جفر بودند و حال آنکه این طور نیست؛ از این رو برخی از بزرگان، این علم را علم اولیاء الهی دانسته اند واذعان کرده اند که هرکسی توان یادگیری آن را ندارد. از طرفی چون در این علم سخن از  حروف و اعداد و محاسبات خاص است مقدماتی چون علم حساب و ریاضیات و مانند آن ضروت دارد. علاوه بر مقدمات علمی برای نتیجه گیری درست و صحیح باید شرایط و مقدمات معنوی هم فراهم شود شیخ بهایی برای نتیجه گیری درست از محاسبات این علم ،شروط چندی ذکرمی کند که خلاصه آن چنین است. 1) قصد قربت و رضای خدا 2) یقین کامل 3) تطهیر بطن از حرام به وسیله روزه 4) توبه کامل از جمیع گناهان 5) دائم الوضو بودن 6) داشتن خلوت 7) رو به قبله بودن 8)انقطاع الی الله 9) غرضش حتماً باید امور واجب یا مستحبّ یا حدّاقل مباح باشد. 10) قصد ایذاء غیر در کار نباشد و ...[1] بنابراین به هیچ وجه نباید به تبلیغات فضای مجازی در این زمینه اعتماد کرد.

پی نوشت:
[1] السّر المستتر ، شیخ بهایی ، ص 7
موید باشید.