چش زخم رو چطور می شه جبران کرد

08:32 - 1400/07/28

سلام وادب
سوال من این بوده که
کسی که فکر میکند چشمش شور است (چون هروقت به کسی نگاه کرده از روی حسادت یا خوشبختیش رونمی تونسته ببینه یا....،بعدش اتفاقی برای افراد وی افتاده) ازاین جهت میگه که چشمش شوره
حکمش چیست؟
اگر حق الناس است چگونه جبران کند؟
ببخشید....

خیلی لطف کردید بابت مطالب

-----------------------
کاربران محترم مي‌توانيد در همين بحث و يا مباحث ديگر انجمن نيز شرکت داشته باشيد: https://btid.org/fa/forums
همچنين مي‌توانيد سوالات جديد خود را از طريق اين آدرس ارسال کنيد: https://btid.org/fa/node/add/forum  
تمامي کاربران مي‌توانند با عضويت در سايت نظرات و سوالاتي که ارسال ميکنند را به عنوان يک رزومه فعاليتي براي خود محفوظ نگه‌دارند و به آن استناد کنند و همچنين در مرور زمان نظراتشان جهت نمايش، ديگر منتظر تاييد مسئولين انجمن نيز نباشد؛ براي عضويت در سايت به آدرس مقابل مراجعه فرمائيد: https://btid.org/fa/user/register

http://btid.org/node/186940

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز:
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
11 + 5 =
*****
تصویر کارشناس احکام

سلام
 هر کس معتقد باشد واقعا در چشمش اثری است که با آن می تواند آسیب به دیگری برساند، اگر از آن استفاده کند و خسارتی وارد شود ضامن است. ضمناً عدم اعتنا به این امور و خودداری از تلقین آن به خویش و خواندن آیة الکرسی و دادن صدقه، جلوی تأثیرات سوء را می گیرد. در روایات آمده است در هنگامی که خصوصیت و ویژگی فرد دیگری، تو را به اعجاب و شگفتی وا داشت، این اذکار را بگو: «الله اکبر»، «الحمدلله»، «ماشاء الله»، «تبارک الله»، «اللَّهُ اللَّهُ ما شاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ». همچنین خواندن سوره توحید، معوذتین موثر خواهد بود.( استفتا از سایت آیت الله مکارم شیرازی)

تصویر روئین تن مهدی

سلام و عرض ادب خدمت شما کاربر گرامی

علامه طباطبایی(ره) در المیزان می‌نویسد: چشم زخم نوعی از حسد نفسانی است که هنگام مشاهده چیزی که در نظر، شور چشم، زیاد و تعجب انگیز است محقق می‌شود.

پس طبق نظر این مفسر گرانقدر باید برای از بین بردن این خصیصه از خود، از روحیه حسادت نفسانی کم کرد که به چند مورد اشاره می شود.

1- از امام صادق(ع) روایت شده که فرمود: کسی که چیزی از برادرش او را متعجب ساخت، بگوید: «تَبارکَ اللّه اَحسَن الخالقین» زیرا چشم زخم حق است.

2- از رسول خدا (ص) روایت شده است: چشم زخم حق است، وقتی یکی از شماها به انسان یا حیوانی یا اشیاء دیگری که زیبا است بنگرد و تعجب نماید، بگوید: «آمنتُ بالله و صلی الله علی محمد و آله» پس از آن، اثر چشمش خنثی می‌شود.

3- خواندن آیت الکرسی، قرائت معوذتین ، ذکر صلوات مؤثر است همانطور که برای دفع هم مؤثر است .

4-  همچنین دعای فزونی نعمت و توفیقات برای شخص مورد نظر می تواند در کاهش حس حسادت مؤثر باشد

موفق باشید